World Plumbing Day

World Plumbing Day

Cyklande Rörmokaren Cyklande Rörmokaren, VVS Leave a Comment

 

World Plumbing Day

World Plumbing Day

Rörmokare skyddar folks hälsa i hela världen. Varje dag.

11 mars varje år uppmärksammas World Plumbing Day i hela världen av rörmokare och olika organisationer inom VVS. 

Man vill under denna dag att samhället ska ta en liten paus för att reflektera över hur vital roll VVS har för att skydda folkhälsa och förbättra bekvämligheter och livet i allmänhet för väldigt många människor.

Vi som verkar inom VVS vill nå människor utanför branschen, samla näringsliv, politiker och skolelever och dela kunskap, bygga nätvärk och hitta nya möjligheter att samarbeta för att förbättra kvaliteten på och ge fler tillgång till rent vatten och säker sanitet.

Under det senaste årets pandemi har sanitet spelat en avgörande roll för minskad smittspridning. Tillgång till en så enkel möjlighet som att tvätta händerna har ökat dramatiskt på många platser runt om i världen där det tidigare varit svårt att ens hitta en kran med rent rinnande vatten. 

Cyklande Rörmokaren är väldigt stolta över den samhällsbärande funktion vi har i samhället och har hjälpt väldigt många som jobbat hemma senaste året med olika utmaningar som uppstått till en följd av detta. Många är av ren bekvämlighetskaraktär och det hjälper till att härda ut när många tvingas till isolering hemma under långa perioder.

Läs mer om Word Plumbing day.

Lämna ett svar