Jobba på Cyklande Rörmokaren – Vi söker VVS-montörer

Cyklande Rörmokaren har sedan starten i januari 2017 haft en fantastisk tillväxt och vi behöver nu bli fler! Vi söker omgående VVS-montörer som är sugna på att förändra och utveckla en konservativ bransch.

Vi tror att du som söker dig till oss är en duktig Säker Vatten certifierad VVS-montör/rörmokare. Du är serviceinriktad och har lätt att handskas med människor. Ett plus är om du också är intresserad av hantverk som går utanför ramen av VVS, det vill säga snickerier, el, plattsättning eller dylikt. Du har ett estetiskt öga och är intresserad av heminredning. Detta gör också att du blir glad när du kan hjälpa våra kunder med att få deras hem att bli precis så som de vill!

Värderingsmässigt bryr du dig om miljön. Du tycker att det är tråkigt att det är så mycket slit-och-släng i dagens samhälle och vill jobba på ett sätt som minskar din miljöpåverkan. Vid kundmöten tycker du att det är viktigt att laga attiraljer om det går, istället för att bara byta ut dem – även om detta gör att man på kort sikt tjänar mindre pengar så tjänar det ett högre syfte miljömässigt. Dessutom blir våra kunder nöjdare! Förutom detta gillar du självklart att cykla och ser det som framtidens primära transportmedel i urbana miljöer!

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett entreprenöriellt team där står vikt kommer att läggas vid din personliga egenskaper och din egen vilja att utvecklas. Vi erbjuder också våra anställda en konkurrenskraftig lön.

Om du som läser det här känner att det här stämmer in på dig och/eller att du i vilket fall vill jobba med oss på Cyklande rörmokaren vill vi inget hellre än att du hör av dig till oss med ditt CV som du skickar till hej@cyklanderormokaren.se. Intervjuer sker löpande.