Kontakt – Offert & Bokning

Här beställer du arbeten från Cyklande Rörmokaren. Vi erbjuder såväl VVS, El, Plattsättning, och snickeritjänster
Vi lämnar inte offerter eller priser per telefon. Men du får en snabbt om du lämnar bra bildunderlag. Tänk på att ta bilder på utrymmet som ni vill att du avser att vi ska installera något i. När ni bifogar bilder glöm inte att trycka på skicka efter att ni bifogat så att ni får automatsvaret

PRIS & TID: Vi lämnar oftast ett fast pris på vanligt förekommande installationsarbeten som diskmaskin, toalett, blandare, radiatorer m m utifrån dom förutsättningar just din installation kräver. Vi säljer, levererar och installerar dom flesta produkter på marknaden och ingår även i Bad & Värme där du hittar priser på utvalda artiklar. Köper du eget material konsulterar du ditt inköpsställe om vad du behöver och beställer offert från oss för installation när du har allting hemma.

VATTENAVSTÄNGNING: Ta reda på hur och när du kan stänga av vattnet i de fall det krävs hjälp från BRF/Fastighetservice. Har du egen vattenavstängning eller lokala ballofixer – testa att vattnet verkligen går att stänga av innan du gör en offertförfrågan. I många fall fungerar inte äldre ballofixer och då krävs en vattenavstängning i fastigheten för att byta ut dessa alternativt frysa rören i din bostad/lokal i de fall det är möjligt då utanpåliggande rör krävs för frysning.

Telefon: 0707282636 (vardagar 9-16, dag före helgdag 9-12) 
E-post: 
hej@cyklanderormokaren.se