Kontakt – Offert & Bokning

Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert med pris och förslag på tid till dig
Gör din förfrågan direkt online så får du snabbast en offert och hjälp av våra cyklande rörmokare.
Vi lämnar inte offerter eller priser per telefon.

Med bra planering behöver vi inte komma till dig och kika på saker och ting för mindre installationer – vi kommer och fixar direkt. Det sparar både tid ⌛️, pengar 💰 och miljö 🌱

1. ÄRENDE: Beskriv ditt ärende och bifoga bilder. Gäller det arbeten i kök – ta en bild på skåpet under diskbänken inkl skåpgolvet och alla rör. Behöver du hjälp med el eller mindre snickeriarbeten ange även det. Har du inga bilder kan du komplettera senare. Instruktioner kommer per e-post i det första automatiska svaret på din offertförfrågan.

2. PRIS & TID: Vi lämnar oftast ett fast pris på vanligt förekommande installationsarbeten som diskmaskin, toalett, blandare, radiatorer m m utifrån dom förutsättningar just din installation kräver. Vi säljer, levererar och installerar dom flesta produkter på marknaden och ingår även i Bad & Värme där du hittar priser på utvalda artiklar. Köper du eget material konsulterar du ditt inköpsställe om vad du behöver och beställer offert från oss för installation när du har allting hemma. Vi har oftast möjlighet att utföra mindre installationer inom ett par dagar eller en vecka.
Behöver du akut hjälp direkt eller inom ett par timmar kontaktar du vår jour dygnet runt här >>

3. VATTENAVSTÄNGNING: Ta reda på hur och när du kan stänga av vattnet i de fall det krävs hjälp från BRF/Fastighetservice. Har du egen vattenavstängning eller lokala ballofixer – testa att vattnet verkligen går att stänga av innan du gör en offertförfrågan. I många fall fungerar inte äldre ballofixer och då krävs en vattenavstängning i fastigheten för att byta ut dessa alternativt frysa rören i din bostad/lokal i de fall det är möjligt då utanpåliggande rör krävs för frysning.

Telefon: 08-30 81 21 (vardagar 9-16, dag före helgdag 9-12) 
E-post: 
hej@cyklanderormokaren.se