Briljant Stockholmare i Situation Stockholm

Vi är med i Situation Stockholm

Cyklande Rörmokaren Cyklande Rörmokaren

För inte länge sedan kom Situation Stockholm förbi för att intervju Hugo om hur det är att jobba som rörmokare på cykel.

”Jag hinner med dubbelt så många jobb nu när jag cyklar jämfört med när jag körde firmabil. Att ta sig fram med bil i innerstan tar för lång tid och det är svårt att hitta parkering. Cykeln kan jag ställa utanför porten där jag ska göra jobbet, då behöver jag inte bära verktygen så långt heller.
– Andra rörmokare hävdar att de måste ha firmabil för att få plats med alla olika verktyg och material. De brukar skämta och fråga om jag kan ta en villapanna på pakethållaren. Men skrymmande material kör grossisten ut och i 95 procent av alla jobb använder jag samma verktyg. Sen kör jag face-time med kunderna för att se problemet, då vet jag innan om det är nåt speciellt verktyg som behövs.” säger Hugo i artikeln.

För att ta del av artikeln i sin helhet, köp det senaste numret av Situation Stockholm, eller läs artikeln i sin helhet på följande länk Intervju med Hugo Wolgers, Mars månads Briljanta Stockholmare i Situation Stockholm.

Om ni vill se mer av de tidningar och intervjuer vi har varit med i hänvisar vi till vår presssida.