Den nya rörmokaren i Stockholm

Cyklande Rörmokaren Cyklande Rörmokaren, Rörmokare, VVS Leave a Comment

Det är alltså vi som är Cyklande rörmokaren – din nya rörmokare och VVS firma i Stockholm som utför reparationer och monteringar. De två ledorden för oss är service och miljö.

Service därför att vi ser god service som ett ledord när det gäller att bygga långvariga kundrelationer. Dessutom är rörmokarbranschen till stor del en förtroendebransch där det handlar om att på lång sikt se till så att kunderna är nöjda med det jobb vi utför.

Miljö är också något som ligger oss varmt om hjärtat. Och det ekologiska tänk är något som varit centralt för oss när vi startade Cyklande Rörmokaren. Vår tanke var att det går att göra rörmokarbranschen både snabbare och mer ekologisk än vad den ser ut idag.

Vi är främst specialiserade på servicejobb och reparationer, men har även gedigen erfarenhet av att projektleda större byggprojekt inom VVS- och rörmokarsegmentet samt installation av diverse artiklar såsom tvättmaskin, toalett, diskmaskin, torktumlare etc.

Cyklande rörmokaren med Hugo Wolgers som VVS-specialist i spetsen kommer att fylla denna blogg med innehåll rörande allt kring Värme, Vatten och Sanitet. Vi är väldigt glada över att få dela med oss av våra erfarenheter och sprida kunskap inom de här bitarna!

Sammanfattningsvis är vårt mål att vara din bästa rörmokare, oavsett transportmedel.

En suddig bild på grundaren Hugo Wolgers i en branschtidning

Lämna ett svar