VVS-forum ringde för att prata ekologiska rörmokare

Cyklande Rörmokaren Rörmokare Leave a Comment

Cyklande Rörmokaren AB har sedan starten kännt att det finns ett stort intresse för våra VVS- och rörmokartjänster. Dels på hur mycket jobb vi fått redan nu, innan vi dragit igång reklam i någon större skala. Vi märker också när vi pratar med folk ett stort intresse för en grön rörmokare och ekologiska hantverkare generellt.

Idag kom dock ett reellt kvitto på att det vi gör rör om i blandarbytarbranschen! Ett okänt nummer ringde. Det var från VVS-forum, Sveriges största tidning för rörmokare och VVS-montörer. De hade fått ett anonymt tips om oss och ville göra en intervju.

De intervjuade Hugo om hur det är att cykla med rörtångar, blandare och annat på hojen. Vårt miljöfokus och hur det är att cykla med så mycket rör och verktyg på hojen att man måste skapa jämvikt med sin kroppsvikt (det här var innan vi hade våra specialcyklar).

Cyklande Rörmokaren AB är glada över det stora gensvar vi hitintills fått och ser fram emot att fortsätta leverera Stockholms bästa rörmokartjänster, oavsett om det är en blandare som ska bytas, diskmaskiner som ska kopplas in eller värmepumpar som ska installeras.

Lämna ett svar