Serviceavtal för bostadsrättsföreningar – en bra affär för er förening

Cyklande Rörmokaren Rörmokare Leave a Comment

Stambyten, rörunderhåll blandarbyte eller hjälp med att koppla in diskmaskin/tvättmaskin är alla vanligt återkommande frågor för bostadsrättsföreningar och hyresrättsföreningar. Ofta vänder man sig till någon i bekantskapskretsen eller slänger sonika ut en fråga på Facebook om någon känner en rörmokare i stockholm.

Ett alternativ som är både bättre och billigare är att skriva under ett serviceavtal (även kallat ramavtal) med ett rörmokarföretag. Företaget garanterar då att en hantverkare/rörmokare är på plats inom exempelvis en vecka och ger dessutom de boende i föreningen ett rabatterat pris på sina tjänster. Förutom tryggheten i att veta att ens hus servas av betrodda hantverkare finns det också en stor fördel i att återkommande välja en och samma hantverkare då de lär känna fastigheten. Därför kan rörmokare som återkommande servar fastigheter via serviceavtal komma mer förberedd än en rörmokare som kommer en gång. Man lär sig vad som är att tänka på rörande material, stil, rörtjocklek etc. Inte helt olikt jämförelsen familjens husläkare och en stafettläkares diagnoser.

Garantin att vara på plats är också något som gör att man som boende i en förening med serviceavtal slipper huvudbryn med att leta rätt rörmokare. Och man slipper den kö på rörmokare som ofta är upp till tre månader i Stockholm.

Cyklande Rörmokaren AB har sedan starten erbjudit serviceavtal till bostadsrättsföreningar i stockholm vilket har varit mycket uppskattat av de boende då vi kan garantera dem snabb och kontinuerlig rörservice till ett bra pris. Vi är för tillfället i diskussioner med ett antal bostadsrättsföreningar angående att inleda servicevtal men har fortfarande plats för ytterligare ett antal fastigheter.

Vänligen se våra referenser för att se vad Brf. (Bostadsrättsföreningen) Mosaiken 3 tycker om vårt avtal. Eller kontakta oss på 0707282636 för att diskutera vad vi kan göra för just er förening.

Lämna ett svar