Bravida GreenHub

Bravida GreenHub

Cyklande Rörmokaren Cykel, Hållbarhet Leave a Comment

Bravida GreenHub

Bravida GreenHub

 

Äntligen har vi nya fräscha cyklande hantverkarkollegor i Stockholm. Varmt välkommen på cykelbanorna i Stockholm – Bravida GreenHub!

Bravida lanserar idag den spännande satsningen “GreenHub” där helgröna leveranser av deras helhetslösningar till fastigheter är centralt fokus.

Bravida GreenHub har inte bara lanserats i Stockholm idag utan även invigds i Göteborg, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Oslo City, Oslo Lysaker, Bergen, Trondheim och Kristiansand. Man har faktiskt redan varit igång med GreenHub i Oslo sedan hösten 2020 och det verkar ha gett mersmak till denna nya enorma satsning.

Vi har ända sedan vi började som cyklande rörmokare 2017 – och även tidigare än så hos tidigare arbetsgivare – undrat varför inga hantverkare cyklar i Stockholm när både trafik, trängsel och att hitta parkering blivit en riktigt plåga.

Det tog alltså nästan 5 år innan nästa hantverkare skulle göra slag i saken, släppa sargen, få tummen ur och framförallt våga satsa. Det krävs mer än att bara byta fordon eller investeringen i en omställning. För att nå verklig hållbarhet krävs ett starkt mindset som går igenom hela verksamheten och alla processer. Det görs inte över en natt men om målen finns långsiktigt är man på god väg.

Att ett så stort företag som Bravida nu gör denna satsning på omställning av transporter och mer därtill bådar väldigt gott inför framtiden. Vi hoppas att det puttar ännu fler över till den gröna planhalvan. Byggbranschen har enorma utmaningar vad gäller hållbarhet och man kan tycka att en cykel inte kan göra så stor skillnad. Om man räknar på vad lilla Cyklande Rörmokaren sparat närmiljö och globalt genom att ha cyklat till 7000 uppdrag istället för att ha åkta bil inser man snabbt att det gör skillnad, stor skillnad. Bravida kommer i Norden att göra tiotusentals turer på väldigt kort tid. 

Välj oss gröna cyklande bolag som framtida leverantörer. Nu finns det hela två stycken att välja på i Stockholm. Dubbelt så många som igår 🙂

Cyklande Rörmokaren började resan 2017 med en montör, VD Hugo Wolgers. Idag är vi totalt 15 personer varav flera är multidisciplinära VVS-montörer som även kan snickeri, golvläggning, plattsättning, våtrum (med certifikat såklart), målning och annat. Elektriker och annan spetskompetens har vi väldigt tighta partnerskap med där vi alltid arbetsleder projekten.

Vår målsättning från 2017 att kunna vara en hållbarhetsfokuserad helhetsleverantör i renoverings- och byggprojekt för privatpersoner,  BRF:er och i entreprenadprojekt med VVS-fokus är uppnått. Vi har mycket kvar att lära och göra i hållbarhetshänseende och miljöprocesser och behöver blir många fler. Välkommen till Cyklande Rörmokaren med dina projekt – cyklanderörmokaren.se – Alltid med miljö och hållbarhet som tydlig guide. 


Mer om Bravida GreenHub:

https://news.cision.com/se/bravida-holding-ab/r/bravida-inviger-greenhub—nu-gar-startskottet-for-fossilfria-leveranser-i-atta-storre-nordiska-stad,c3407173

Lämna ett svar