Sila snacket

Sila Snacket

Cyklande Rörmokaren Cyklande Rörmokaren, Hållbarhet, Rörmokare Leave a Comment

Sila snacket

Sila snacket – Hugo Wolgers, VD och rörmokare på Cyklande Rörmokaren

 
Sila Snacket är ett initiativ för att stå upp mot exkluderande och diskriminerande jargong. Cyklande Rörmokaren är glada och stolta över att vara en del av det.
 
Sila Snacket är precis ett sånt initiativ som saknats och som vi gärna stöttar. Vi fick en kick av detta och höll en första session om vikten av att tänka på hur vi uttrycker hos både till varandra och till andra. Dom t-shirts vi nu bär kommer med ett stort ansvar.
 
Sila snacket

Sila snacket – En del av teamet på Cyklande Rörmokaren i fina T-shirts som kommer med ett ansvar.

 
Vi har råkat ut för ganska mycket näthat för att vi cyklar – uteslutande i branschforum och från rörmokare och andra hantverkare. Det är svårt att förstå varför men det är ett symptom vi känner igen från branschen. Det hackas på det som är udda men att en cykel kan skapa så mycket hat var vi dock inte beredda på. Kunderna älskar oss och det betyder långt mycket mer än att andra hatar.
 
Det har blivit bättre nu när vi har växt till oss och vi stärks i vår egen gemenskap där vi har haft VVS-montörer, lärlingar, praktikanter och gamla rävar från minst 15 olika nationaliteter i olika åldrar. Det har fungerat och fungerar därför att vi inte accepterar ett beteende där medarbetare mobbas eller utsätts för annat som gör att dom inte känner trygghet och glädje att vara på sin arbetsplats eller i andra situationer där i vi samsas med andra byggföretag.
 
 
#silasnacket,#tryggarbetsplats, #trivsel, #rörmokare, #cyklanderörmokaren, #stockholm

Lämna ett svar