Årets VVS-Företag 2022 - Cyklande Rörmokaren

Vinnare – Årets VVS-Företag 2022

Cyklande Rörmokaren Cyklande Rörmokaren, Hållbarhet, Rörmokare, VVS Leave a Comment

Årets VVS-Företag 2022 - Cyklande Rörmokaren

Årets VVS-Företag 2022 – Cyklande Rörmokaren (Foto: Björn Babba Callius)

Cyklande Rörmokaren tilldelades utmärkelsen Årets VVS-Företag under Hantverkargalan på Hamburger Börs i Stockholm den 18:e augusti 2022.

Galan lyfter hantverkare som i sin kategori haft en kundnöjdhet i toppklass.

Snickare, elektriker, rörmokare, golvläggare, badrumsbyggare, målare, plattsättare m fl nomineras efter kategori och storlek.

2018 vann Cyklande Rörmokaren i kategorin ”små VVS-företag” och nu 2022 i kategorin ”stora VVS-företag”.

Hugo Wolgers, VD på Cyklande Rörmokaren.

– Vi jobbar stenhårt för att alltid leverera hög kvalitet. Vår servicenivå är tidskrävande och kostsam men vi tänker långsiktigt och vill avsluta varje dag med nöjda och glada kunder. Precis som vårt stora miljö- och hållbarhetsfokus är det inte kortsiktigt snabba vinster vi är ute efter utan äkta förbättring som även kan inspirera andra. För det krävs långsiktighet och relationsbygge. Någonting hantverkare inte är superkända för… Där vill vi bidra med förändring. Många tycker att det är extremt jobbigt att kontakta hantverkare som ofta inte hör av sig eller dyker upp osv. Vi börjar alltid i underläge, på botten förtroendemässigt, när vi blir kontaktade av nya kunder som inte känner till oss. Att bära detta 100-åriga ok av hantverkarmisstroende är inte roligt men det är fantastisk att se hur vi kan vända så många kunder till en helt ny och positiv upplevelse. Det är där vi vill vara! Att få utmärkelse Årets Hanterkare betyder massor för oss och är ett kvitto och en ordentlig energi-boost för alla medarbetare. Vi gör någonting rätt.

Salomon Mir, Medgrundare fortsätter.

– Efter att ha passerat 10000 privatkunder och hundratals BRF-kunder under våra fem första år har vi ökat fokus på entreprenadjobb sedan en tid. Det är väldigt spännande och en helt ny nivå av kvalitetsarbete. Kraven är stenhårda och på helt andra plan på en byggarbetsplats än hos privatpersoner. Hjälm på och alla olika hantverkare kan sina grejer och kör på. Servicejobb hos privatpersoner kräver en särskild social kompetens, mjukhet och försiktighet. Man är hemma hos folk i deras absoluta trygghet. Där kan man inte klampa runt och härja som man vill. Det är ibland rätt så krävande och flera medarbetare gillar kontrasten mellan bygge där dom ”köttar på” och hemma-hos-arbete där kunden ofta behöver guidas i vad som händer steg för steg och ”utbildas”. Det kan bli lika delar prat som jobb. Vi älskar den biten och delar gärna med oss av vår kunskap samtidigt som vi ser fram emot fler entreprenaduppdrag för att öka vår kompetens även där. Då kan vi bidra och påverka branschen ännu mer vad gäller hållbarhet samtidigt, win-win!

”Kontakta Cyklande Rörmokaren för allt från Blandarbyten till Stambyten” – är en tidigare slogan. Numera kan den uppdateras med ”Hållbar entreprenad” också.

Cyklande Rörmokaren kan snabbt mobilisera 10 kompetenta VVS-montörer från service till inhopp på byggen eller större projekt. Just har man ett ettårs-uppdrag mitt i city där all VA och även el sköts och successivt monteras ner i en stor fastighet som rivs. Det är inte arbete varje dag men kan stötvis kräva flera man på väldigt kort varsel under hela året.

Stotr tack till alla kunder som valt oss, leverantörer och samarbetspartners ??❤️?

Kontakt:
Salomon Mir
salomon@cyklanderormokaren.se
072-8535884

 

Årets VVS-Företag 2022 - Cyklande Rörmokaren - plakett

Årets VVS-Företag 2022 – Cyklande Rörmokaren

#åretsvvsföretag #hantverkargalan #hantverkargalan2022 #åretsrörmokare #dorunner #rörmokare #plumber #plumberoftheyear #hållbarhet #sustainability #cykel #cykling #lastcykel #åretsrörmokare2022 #åretshantverkare2022 #bicycle #bicycling #cyklanderörmokaren #stockholm #gamlastan #rörläggare #röris #rörkrökare #fest #gala #winner #vinnare

Lämna ett svar