Cyklande Rörmokaren AB i Stockholms första veckor

Cyklande Rörmokaren Cyklande Rörmokaren Leave a Comment

Cyklande Rörmokaren AB är igång nu. Vi har redan utfört ett antal jobb:

  • Blandarbyte i Söderort
  • Diskmaskinsinstallation i Hägersten
  • Handfatsinstallation på Östermalm

Den kommande veckan har vi också mycket spännande på gång. Vi ska ut i Söderort igen och utföra en reparation och vi ska installera en diskmaskin samt anpassa köket, så att den får plats, åt en kund på Södermalm. Vi är mycket glada över att bli anförtrodda dessa servicejobb och vi ser det som vår plikt att vara på plats snabbt!

Vi har även fullt upp med att bygga hemsidan och snart är tanken att våra reklamkampanjer ska komma igång. Till veckan ska vi även fotografera lite schyssta bilder så att hemsidan blir mer personlig :). Senast idag fick vi upp våra sidor ekologisk profil och personal. Men det vi är mest nöjda över med hemsidan, förutom vår fina design såklart, är formuläret.

Hittills har alla kunder som använt sig av formuläret haft enkelt att förklara sina jobb och det har även förenklat för oss att få informationen uppspaltad på ett strukturerat sätt så att man snabbt förstår vad det är behov som kunderna har.

Allt som allt är vi på Cyklande rörmokaren AB i Stockholm glada över att ha kommit igång och ser med tillförsikt på framtiden.

Lämna ett svar