Vasastan stockholm

Rörmokare i Vasastan

Bilden ovan är tagen av Arild Vågen, licensierad under Creative Commons.

Vasastan är en populär och exklusiv stadsdel där många exklusiva våningar inhyses jämte fina gångstråk och trevliga restauranger. S:t Eriksplan återfinns där med sitt underbara Rörstrandsgatan och vi på Cyklande Rörmokaren tar oss oftast dit från Gamla Stan via Sveavägen då vi även får chansen att njuta av Stockholms Stadsbibliotek.

Rörsystemen i Vasastan kännetecknas av många äldre system byggda med järnrör och gjutjärn i de äldre delarna av området. I de mer nybyggda delarna domineras systemen dock, som sig bör, av koppar- och pexrörssystem.

Odenplan är en central knytpunkt i Vasastan som med sina goda kollektivtransporter knyter samman stadsdelen med de mest avlägsna delarna av Stockholm, såväl som de centralt belägna ditona.

Vi tycker om att jobba i Vasastan och kan vara snabbt på plats eftersom att vårt huvudkontor är så nära beläget. Förutom småjobb så som blandarbyten eller andra mindre servicejobb så har vi även varit med och byggt om badrum och hela kök i stadsdelen.

Inget jobb är för litet för Cyklande Rörmokaren och vi har många föreningar som vi regelbundet arbetar hos i Vasastan.

Tveka inte att höra av er till oss om era VVS-behov via vårt formulär, så återkommer vi så snart vi kan (ofta under samma eller inom en dag).