Rörmokare på Östermalm

Östermalm, även kallat Stockholms pärla, är en stadsdel vars rörsystem kännetecknas av påkostade speciallösningar i kombination med exklusiva badrumsdetaljer.

Cyklande rörmokaren har stor erfarenhet av arbeten på Östermalm och är väl införstådda med de förhållanden som gäller i stadsdelen. Att våra VVS-montörer har såväl jobbat som professionella snickare och är intresserade av heminredning på ett personligt plan brukar vara mycket uppskattat av våra kunder på Östermalm. Att våra rörmokare har den här bakgrunden gör att de har möjlighet att se en helhet bortom exempelvis blandarbytet eller rördragningen för att få till en så lyckad helhet som möjligt.

Detta är speciellt uppskattat när det gäller badrumsrenoveringar och köksrenoveringar.

Vi på Cyklande Rörmokaren har erfarenhet av både mindre servicearbeten och stora byggprojekt likt det som ligger ett stenkast från Kungsträdgården i den gamla K-märkta byggnaden där stockholmarna även finner det anrika auktionshuset Bukowskis. I dessa föredetta banklokaler har våra VVS-montörer varit delaktiga i arbetet för att omvandla dessa lokaler till ett fantastiskt lyxhotell av högsta klass ägt av Stureplansgruppen. Här har vi arbetat både med traditionell kopparlödning och moderna Alupexrör (en typ av plaströr försett med en aluminiummantel för att göra det diffussionstätt. Vi har varit delaktiga i arbetet med både undercentral, fläktrum och installationsschackt. I badrummen används den senaste, mest moderna, typen av installationslösningar såsom installationsluckor gömda i tak och toalettcisterner monterade innan tätskikt bakom dekorativ marmor.

Rörmokare östermalm

Servicearbeten på Östermalm är givetvis någonting vi ständigt kommer i kontakt med; frisörsalonger som vill återinstallera duschsystem för hårarbeten och nyinstallationer/renoveringar av kök och badrum. Arbetena med exklusiva lägenhetsrenoveringar fortsätter med VVS-lösningar med prisol (mjuka kopparrör) och plusprisol (mjuka kopparrör täckt av ett isoleringsrör). En annan fördel med Östermalm är rörmokargrossisten Dahl i Storängsbotten som gör att våra rörmokare lätt kan hitta material som de behöver till mindre reparations- och servicearbeten snabbt och enkelt.

Kontakta våra rörmokare för en offert på arbeten på Östermalm.