Kungsholmen

Cyklande rörmokarens VVS-montör Alexander Salts bor på Kungsholmen och vi kan därför erbjuda mycket snabba rörjobb i områdena kring Fridhemsplan, Sankt Eriksplan och Thorildsplan. Kungsholmen är en av Stockholms finare stadsdelar med såväl gamla hus som nybyggen. Speciellt förtjusta är vi på Cyklande rörmokaren i Norrmälarstrand och Rålambshovsparken. Våra rörmokare utför alla typer av jobb på Kungsholmen.

Kungsholmen ger oss många starka känslor då vi har både vänner och släktingar som bor där och dessa behöver, som alla andra, rörarbeten med jämna mellanrum. Cyklande Rörmokaren har utfört allt från totalrenoveringar av badrum, kök och undercentraler till mindre servicearbeten som byte av blandare och installation av diskmaskiner och tvättmaskiner.

Ett av de mer minnesvärda jobben som våra rörmokare utfört på Kungsholmen var när stadshuset skulle ha nya värme- och kylsystem. Detta var en speciell miljö att arbeta i, då takhöjder var långt över det normala och dimensionerna på systemen som installerades därför inte var att jämföra med vanliga bostadsinstallationer. Precis som i andra K-märkta byggnader, eller projekt där speciell hänsyn måste tas till byggnader och ytskikt, krävde arbetet extra planering och hänsyn. Byggnaden präglas dessutom av mycket tjocka väggar vilket var en stor utmaning gällande håltagning och bilningsarbeten.

Kungsbrohuset är ett annat projekt som våra VVS-montörer har jobbat med. Där utfördes i huvudsak installation av kylbafflar/klimatbaffel som en del av en renoverings- och hyresgästsanpassning. Detta medförde givetvis nyinstallation av kök- och badrum samt andra anpassningar för det kontor som inreddes.

Stadshagen är ett område som i branschen är känt för att präglas av kontorsarbeten, och hyresgästanpassningar. Vi på Cyklande rörmokaren har mycket erfarenhet av såväl detta som privatkundsarbeten i stadsdelen.

På Kungsholmen ligger även Lundagrossisten, vilket gör att våra rörmokare har snabb och enkel tillgång till de delar och komponenter som behövs för alla typer av VVS-arbeten. Detta gör Kungsholmen till en mycket enkel stadsdel att arbeta i.

Kontakta våra rörmokare för en offert på arbeten på Kungsholmen.