Hägersten-Liljeholmen

Hägersten, Hägersten-Liljeholmen, ”söder om söders pärla”, är ett gammalt anrikt område där vackra gångleder längs Vintervikens vatten står i bjärt kontrast till Essingeleden. Det här är en stadsdel fylld av bostadshus som innefattar följande stadsdelar: Gröndal, Aspudden, Fruängen, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Hägersten, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Västertorp och Västberga.

Området kännetecknas av hus byggda i början av 1900-talet till modernare bostäder byggda på 70- och 80-talet. Cyklande Rörmokarens huvudkontor ligger i denna stadsdel och vi är därför väl förankrade i området och dess rörsystem. Här har vi jobbat med både köksrenoveringar och nyinstallationer av badrum. Vi har även utfört större jobb som allmänna ytskiktsrenoveringar i lägenheter som ommålningar och golvläggning.

Att vi inte bara har företagets bas, utan även det att Alexander och Hugo (Cyklande rörmokarens grundare) bor i området gör att vi kan vara snabbt på plats. Detta brukar vara uppskattat av våra kunder och är även en del av vårt löfte då vi vet att en tvättmaskin som står oinstallerad eller en droppande kran är ett irritationsmoment som väsentligen stör och sänker komforten i hemmet.

Att förse oss med bilder och så mycket information som möjligt i ett tidigt skede är också bra då det hjälper oss att planera vårt arbete. Ju mer information vi har desto enklare blir det för VVS-montörerna att ta med sig rätt verktyg och rätt utrustning vilket gör att sannolikheten att de måste bege sig iväg för att komplettera med utrustning eller attiraljer när arbetet väl är påbörjat minskar. Detta är något som sparar både tid och pengar åt våra kunder.

För att komma i kontakt med oss, vänligen fyll i vårt formulär