Bredäng

Bredäng

Bredäng

Bredäng är en del av stadsdelsområdet Skärholmen och är belägen cirka 10 kilometer sydväst om Stockholms citykärna. Bredäng är känt för sin blandning av bostadsområden, grönområden och närhet till Mälaren, vilket ger invånarna möjlighet till både stadsliv och naturnära upplevelser. Det är dessutom väldigt trevligt att cykla runt där!

Bostadsbebyggelsen i Bredäng är mångsidig och består av olika typer av bostäder, inklusive lägenheter, radhus och villor. Det här gör att man som rörmokare stöter på många olika typer av utmaningar när man jobbar i de här områdena. Alltifrån stambyten i stora bostadsrättsföreningar till värmesystem i villor och blandarbyten i hyresrätter. Stadsdelen präglas av en familjevänlig atmosfär med närhet till skolor och förskolor. Området har genomgått utveckling och förnyelse över tid, vilket har bidragit till att skapa en modern och trivsam miljö för invånarna.

Bredäng är också omgivet av grönområden och rekreationsmöjligheter. Stadsdelen har parker, lekplatser och promenadstråk som gör det enkelt för människor att njuta av utomhusaktiviteter och koppla av. Dessutom ligger Bredängs brygga vid Mälaren, vilket ger möjlighet till vattenaktiviteter och fina vyer över sjön.

Kommunikationen i Bredäng är väl utvecklad. Tunnelbanans gröna linje går genom området och ger goda möjligheter att resa till andra delar av Stockholm. Det finns också bussförbindelser som ger ytterligare alternativ för att ta sig runt i staden. Vi föredrar ju dock givetvis att cykla dit, vilket vi gör från vårt söderortskontor i Solberga!

Om du bor i eller i närheten av Bredäng och behöver hjälp av oss med El, VVS, Snickeri, Måleri eller något annat hantverksrelaterat (vi brukar kunna lösa det mesta i den här vägen åt våra kunder) så kan ni fylla i vårt formulär.