Rörmokare och VVS-tjänster

Montering och reparation av VVS är våra specialiteter som rörmokare. Vi har också erfarenhet av större byggprojekt samt tillhandahåller bostadsrättsföreningar med reparationer enligt serviceavtal.

Vi jobbar lösningsorienterat med ekologiskt fokus på reparation och återanvändning. Vi finns i Stockholmsområdet.

VVS tjänster som utförs av våra rörmokare

 

Cyklande Rörmokaren AB utför VVS-servicearbeten på:

  • Södermalm
  • Östermalm
  • Kungsholmen
  • Norrmalm
  • Gamla Stan
  • Enskede-Årsta-Vantör
  • Skarpnäck
  • och andra närförorter

 

En snabb rörmokare som erbjuder det lilla extra

Förutom rena VVS- och rörmokarjobb kan vi på Cyklande Rörmokaren även tillhandahålla mer kompletta service- och tjänsteupplägg. Då vi har långtgående erfarenhet från byggbranschen och därmed även många kontakter med bland annat snickare och mursättare har vi möjlighet att erbjuda mer kompletta bygglösningar än traditionella rörmokarfirmor. Förutom vanliga jobb så som att byta blandare, installera vitvaror så som tvättmaskiner och diskmaskiner eller att dra rör för att tillgängliggöra vatten  i nya utrymmen har vi även varit behjälpliga i ombyggnationer och renovering av kök, badrum och andra våtutrymmen samt installation av värmepannor, radiatorer/element och solpaneler.

Vi har även kunnat hjälpa kunder med behov som uppstått under VVS-arbetets gång, eller i anslutning till vårt rörmokararbete. Bland annat genom att hjälpa till att montera hyllor, flytta köksskivor och att kakla våtutrymmen där detta har behövts.

Cyklande Rörmokarens strävan är att alltid leverera ett resultat som gör att kunden vill rekommendera oss. Detta uppnår vi inte bara genom att utföra VVS- och rörarbeten prickfritt (det vill säga det som våra kunder förväntar sig av oss). Snarare försöker vi se till att ge snabb återkoppling till kund, att våra rörmokare är snabbt på plats, att vi anländer så välutrustade som möjligt och att vi försöker finna kreativa lösningar. I detta ingår att använda våra kontakter inom branschen för att se till att arbetet i kundens hem blir utfört så som kunden önskar det. Rörarbetet och snickararbetet i sig är irrelevanta tekniska detaljer (kanske är hygienfaktorer ett bättre ord) så länge som de är väl utförda. Förutom att sakerna fungerar som de ska är det viktigaste för oss att våra kunder känner sig bekväma i sina hem efter det att våra montörer och hantverkare varit hos dem. Och våra kunder verkar uppskatta det!

Förutom vanlig service erbjuder Cyklande Rörmokaren AB även serviceavtal till Bostadsrättsföreningar vilket innebär att vi skriver ett avtal om att vi garanterar att vara på plats inom en vecka hos de i föreningen som har behov av våra tjänster. Vi erbjuder även ett rabatterat pris för de som bor i en förening som har tecknat avtal med oss.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att kontakta oss via vårt formulär. Genom att fylla i formuläret detaljerat och komplettera det med bilder kan vi skicka ut våra hantverkare väl förberedda. Dessutom kan vi i många fall köpa med oss utrustningen som behövs på vägen vilket gör att vi sparar både tid och pengar åt våra kunder.

Cyklande rörmokaren utgår i dagsläget från Kungsholmen och Telefonplan och täcker innerstan samt södra närförorter. Vi som företag erbjuder nyttjande av ROT-avdrag på våra tjänster.